top of page


Mijn naam is Hautem Nadine. Ik ben gezondheidsconsulent.

Dankzij jarenlange scholing en ervaring kan ik je de hulp en begeleiding  aanbieden die het best bij je past en waarbij jij  je comfortabel voelt. 


Van holistische massages, energetische behandelingen en natuurlijke kruidenbehandelingen tot creatieve therapie en ondersteunende gesprekken.

Als mens zijn we holistisch. Dat betekent dat we zowel fysieke, emotionele als mentale en energetische lichamen bezitten. Elk onderdeel is van essentieel belang en dient de nodige zorg en aandacht te krijgen.


Gezondheid is dus niet alleen een fysiek gegeven. Ook alle andere aspecten van ons mens-zijn dragen bij tot een goede gezondheid en een gevoel van welzijn.


Heb jij fysieke klachten of voel jij je emotioneel uit balans? Kan je je hoofd maar moeilijk tot rust brengen? Heb je nood aan een verhelderend gesprek of geestelijke en fysieke ontspanning? Voel je dan van harte welkom.


Het is mijn missie om mensen te leren dat ze kunnen genezen door het vinden van hun innerlijke rijkdom waardoor ze zich weer gezond en gelijkwaardig voelen.

Kijk gerust eens rond op mijn website om te zien welke hulp ik je kan aanreiken.

Laat me even meelopen op je pad...

                                                          In licht en liefde

                                                                Nadine
bottom of page